Mr. G.D. (Dinant) te Biesebeek

Mr. Te Biesebeek

Na afronding van zijn universitaire studie rechten in Groningen in 1985 is Dinant te Biesebeek een aantal jaren werkzaam geweest als bedrijfsjurist bij een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij. In 1989 is hij in Zwolle een praktijk begonnen, welke in de loop der jaren is uitgegroeid tot een praktijk met meerdere advocaten en ondersteunende medewerkers.

Dinant te Biesebeek is breed gespecialiseerd in o.a ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, bouwrecht en mededingingsrecht. Daarnaast is hij deskundig op het gebied van agrarisch recht en begeleidt hij ondernemers bij het herstructureren en saneren van hun onderneming.

De werkwijze van Dinant te Biesebeek kenmerkt zich door een doortastend, een daadkrachtig en een vasthoudend optreden. Doorgaans geeft Dinant te Biesebeek niet eerder op dan wanneer het doel van zijn opdrachtgever is bereikt.

Dinant te Biesebeek heeft ervaring in processen waarin hij de gemeenschappelijke belangen van een groot aantal opdrachtgevers behartigt. Zo heeft hij meer dan 50-taxiondernemingen bijgestaan in een proces tegen een verzekeringsmaatschappij, de belangen van een groot aantal partijen inzake de kwaliteitsborgingssystematiek in de zuivelsector behartigd en de belangen van meer dan 100-melkveehouders in een proces tegen een zuivelcooperatie gediend. Processen die telkens met een positief resultaat zijn afgerond.

Voor de uitspraken, zie onderliggende links:

http://www.rechtspraak.nl/ljn.asp?ljn=AY8739 (taxiondernemingen)
http://www.rechtspraak.nl/ljn.asp?ljn=BQ2189 (melkveehouders)

Voor andere interessante gerechtelijke processen waarin Dinant te Biesebeek de belangen van zijn opdrachtgevers heeft behartigd: zie www.rechtspraak.nl.

Gespecialiseerd in:

Neem contact op met deze advocaat: