Mr. H.E. (Harbert) ter Horst

Mr. ter HorstDuidelijke Taal – Praktisch ingesteld – Oplossingsgericht

Harbert ter Horst is sinds 2003 werkzaam in de advocatuur. Hij is mede eigenaar van Te Biesebeek Advocaten en lid van de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten.

“Meedenken en ontzorgen” zijn kerntaken van Harbert. Zijn werkwijze: het niet mooier maken dan het is, praktisch handelen en altijd op zoek naar de snelste en voordeligste oplossing. Het belang van de klant staat hierbij voorop.

Harbert is gespecialiseerd in het contractenrecht (algemeen verbintenissenrecht), ondernemingsrecht, insolventierecht en het arbitrage- en procesrecht. Hij adviseert bij het opstellen van overeenkomsten en hij spreekt partijen aan op nakoming van gemaakte afspraken.

Harbert heeft ruime ervaring in procedures waar discussies over de uitleg, nakoming, opzegging en/of ontbinding van overeenkomsten centraal staan.

Vanwege zijn specialisme op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht is Harbert de advocaat bij uitstek om cliënten te adviseren bij overnames en saneringen. Daarnaast houdt hij zich bezig met het incasseren van openstaande facturen.

Voor uitspraken waarin hij de belangen van zijn opdrachtgevers heeft behartigd, zie onderstaande links:

Gespecialiseerd in:

Neem contact op met deze advocaat: